Політика конфіденційності

Політика конфіденційності.

Приватне Підприємство "ВІНАТ", зареєстроване згідно законодавства України, (тут і надалі Компанія ВІНАТ,  «ми», «нас», «наш»), прагне забезпечити захист і конфіденційність особистої інформації або персональних даних, що надаються для цілей, зазначених нижче. Таким чином, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» («Закон про захист даних »), дане повідомлення інформує Вас про те, яку особисту інформацію ми збираємо, мету та як обробляється.

Ця Політика конфіденційності також дасть Вам повну інформацію, щоб Ви могли дати явну та інформовану згоду на обробку своїх Персональних даних. З метою належного надання нами послуг, нам може знадобитися надання користувачами певної особистої інформації та деталей, і тому ми хотіли б пояснити процедури та способи обробки наданих нам даних. 

За яких обставин ми збираємо вашу персональну інформацію?

Дані, котрі надаються користувачами добровільно

При створенні облікового запису на веб-сайті Компанії ВІНАТ, Вам буде запропоновано надати деякі Персональні дані, такі як контактні дані (наприклад, ваше П.І.Б., адресу електронної пошти, номер телефону, країну проживання та фактичну адресу).

Якщо Веб-сайт дозволяє Вам зареєструватися через свій особистий профіль у соціальних мережах (соціальний логін) з попередньою та відкликаною згодою, ми можемо отримати доступ до тієї ж обмеженої інформації, що міститься в такому профілі, що стосується Вашого імені, віку, місце знаходження, вподобань, інтересів, контактів та зображень.

Ця інформація включає кілька параметрів, пов'язаних із Вашою операційною системою та інформаційним середовищем, у тому числі Вашу IP-адресу, місце розташування (країну), MAC-адресу Вашого комп'ютера, планшета чи смартфона, пошукові запити та час зроблених запитів, інформацію про Вашу активність на нашому веб-сайті (наприклад, сторінки, які відвідуєте, товари, які переглядаєте), метод, який використовується для надсилання запитів на сервер, розміри файлу, отриманого у відповідь на запит, цифровий код, що вказує на статус відповіді, надісланої сервером (успішно, помилка тощо), числовий код, що відображає статус відповіді надісланий сервером (успішно, помилка, і т.д.), детальна інформація про пристрій (наприклад, Ваш комп'ютер, планшет або смартфон), які використовуєте для отримання доступу до нашого веб-сайту тощо, за допомогою файлів cookie та інших технологій, які дозволяють здійснювати таке відстеження.


Ця Політика конфіденційності є невід’ємною частиною угоди між Вами та нами щодо використання веб-сайту Компанії ВІНАТ.